Enheder, der er kompatible med Apple Pay

Læs mere om, hvilke iPhone-, iPad-, Apple Watch- og Mac-modeller der er kompatible med Apple Pay, og hvor du kan bruge dem til dine køb og betalinger.

Kompatible iPhone-modeller

• iPhone-modeller med Face ID

• iPhone-modeller med Touch ID, undtagen iPhone 5s

Hvis du vil se, om din iPhone understøtter Apple Pay, skal du identificere din iPhone-model.1

Brug Apple Pay med en kompatibel iPhone til køb og betalinger

Kompatible iPad-modeller

• iPad Pro-, iPad Air-, iPad- og iPad mini-modeller med Touch ID eller Face ID

Hvis du vil se, om din iPad understøtter Apple Pay, skal du identificere din iPad-model.

Brug Apple Pay med en kompatibel iPad til køb og betalinger

Kompatible Apple Watch-modeller

• Apple Watch Series 1 eller en nyere model

Hvis du vil se, om dit Apple Watch understøtter Apple Pay, skal du identificere dit Apple Watch.

Du kan bruge Apple Pay med et kompatibelt Apple Watch til køb og betalinger

Kompatible Mac-modeller

• Mac-modeller med Touch ID

• Mac-modeller fra 2012 eller senere sammen med en iPhone eller et Apple Watch, der har Apple Pay

• Mac-computere med Apple Silicon, hvor der er dannet par med et Magic Keyboard med Touch ID

Brug Apple Pay med en kompatibel Mac til køb og betalinger

Kompatible Apple Vision Pro-modeller

• Apple Vision Pro

Brug Apple Pay med en kompatibel Vision Pro til køb og betalinger

1. For at bruge Apple Pay til køb i Chile og Vietnam skal du have en iPhone 6 eller nyere med iOS 12.5.2 eller nyere. For brug med Apple Watch skal du have et Watch Series 4 eller nyere med watchOS 9.0 eller nyere. Apple Watch skal parres med en iPhone 8 eller nyere.

2. Hvis du vil bruge Apple Pay til at foretage køb i butikker i Japan, skal du have en iPhone 8 eller en nyere model eller et Apple Watch Series 3 eller en nyere model. Du kan også bruge en iPhone 7, iPhone 7 Plus eller Apple Watch Series 2, der er købt i Japan. Læs mere om, hvordan du kan finde ud af, om din enhed er købt i Japan.

3. På det kinesiske fastland kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari på en kompatibel iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPadOS. I Holland kan du kun bruge Apple Pay på nettet på en kompatibel iPhone eller iPad.

4. Ikke alle iPhone- og Apple Watch-modeller er kompatible med transportsystemer. Se, hvilke enheder der er kompatible i Japan, på det kinesiske fastland og andre steder, hvor du kan tage med offentlig transport.

5. Kun USA. Afsendelse og modtagelse af penge via Apple Pay og Apple Cash-kortet er tjenester, der leveres af Green Dot Bank, medlem af FDIC. Læs mere om vilkår og betingelser.

6. Ikke alle iPhone- og Apple Watch-modeller er kompatible med studiekort i USA. Spørg din skoles kontor for at få flere oplysninger. Se, hvilke iPhone-modeller der understøtter ekspresrejsekort med reservespænding.

7. I nogle lande eller områder bliver Messages for Business tilgængelig løbende.

8. På det kinesiske fastland kan Apple Pay ikke bruges i apps på en kompatibel Mac.