LED-salamailmoitusten ottaminen käyttöön iPhonessa ja iPadissa

LED-salama iPhonen tai iPadin takana olevan kameran linssin vieressä voi välähtää, jos laite on lukittuna ja saat ilmoituksen. Tästä voi olla hyötyä, jos et kuule merkkiääntä.

Ilmoita väläyttämällä LEDiä -toiminnon ottaminen käyttöön

1. Avaa Asetukset-appi, napauta Käyttöapu ja napauta sitten Kuulo/näkö.

2. Ota käyttöön Ilmoita väläyttämällä LEDiä.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Jos haluat estää LEDin välähtämisen, kun iPhone tai iPad* on hiljaisessa tilassa, laita Väläytä, kun äänettömänä -asetus pois päältä.

Ilmoita väläyttämällä LEDiä -toiminto toimii vain laitteen ollessa lukittuna.

* Ilmoita väläyttämällä LEDiä -toiminto on käytettävissä vain 9,7-tuumaisessa iPad Prossa, 10,5-tuumaisessa iPad Prossa, 2. sukupolven 12,9-tuumaisessa iPad Prossa ja niitä uudemmissa sekä kaikissa 11-tuumaisissa iPad Pro -malleissa ja 6. sukupolven iPad minissä.