Hvis skjermspeiling eller strømming ikke fungerer på den AirPlay-kompatible enheten

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan strømme innhold med AirPlay, hvis du ikke kan speile skjermen på iOS-enheten eller Macen til Apple TV eller en smart-TV, eller hvis du har andre problemer med AirPlay.

Prøv denne fremgangsmåten først

Sjekk om du fremdeles trenger hjelp etter hvert trinn.

1. Sørg for at de AirPlay-kompatible enhetene er slått på og i nærheten av hverandre.

2. Kontroller at enhetene er oppdatert til den nyeste programvaren og at de er på samme Wi-Fi-nettverk.

3. Start enhetene du vil bruke med AirPlay eller skjermspeiling, på nytt.

4. Hvis du prøver å strømme innhold til en enhet du har konfigurert i Hjem-appen, kontrollerer du at Hjem-innstillingene ikke begrenser AirPlay. Åpne Hjem-appen, trykk eller klikk på Mer-knappen[symbol], velg Hjem-innstillinger og velg deretter Høyttalere og TV for å endre Hjem-innstillingene ved behov.

5. Hvis du blir bedt om å skrive inn et passord på Apple TV, sjekker du tilgangskontrollene for Apple TV. Alternativt må du kanskje endre AirPlay-passordinnstillingene.