Kundestøtte for Music

Administrer abonnementet

Du kan bytte abonnement til en annen type, for eksempel et månedlig abonnement, et årsabonnement eller et studentabonnement.

Finn ut mer om iTunes for Windows

Du får tilgang til musikk, filmer og TV-programmer på Windows-PC-en din med dedikerte programmer for Windows 10 og nyere.

Last ned kjøpt musikk på nytt

Musikk du har kjøpt fra iTunes Store er tilgjengelig for nedlasting på iPhonen, iPaden, Macen og Windows-PC-en din.

Sjekk ut Apple Music Replay

Med Apple Music Replay kan du gjenoppleve sangene, albumene, artistene og spillelistene du lyttet til mest, og mer til. Finn ut hvor du ser statistikken og Replay-spillelisten din.

Lytt til musikk uten nettilkobling

Du kan laste ned sanger, albumer og spillelister i biblioteket ditt for å lytte til dem uten nettilkobling.

Kjøp sanger eller albumer

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller hvis du vil kjøpe en sang eller et album, kan du kjøpe musikk fra iTunes Store.

Abonner på Apple Music

Start abonnementet

Du kan lytte til millioner av sanger og få eksklusive spillelister, direktesendt radio, musikkvideoer og mer, på alle enhetene dine.

Abonner som en familie eller student

Familier på opptil seks personer kan dele ett Apple Music-abonnement. Og studenter kan få spesialpriser når de er registrert ved en høyskole eller et universitet.

Brukerhåndbok for Apple Music

Finn ut mer om Apple Music med brukerhåndbøkene for Mac, Windows og Apple Music på nettet.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål, og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.