Support til GarageBand

Opdatering af apps

Få mere at vide om, hvordan du opdaterer GarageBand og andre apps på din iPhone, iPad, og Mac.

Hvis du ikke kan optage lyd

I macOS Mojave eller nyere versioner skal du give GarageBand tilladelse til at tilgå de indbyggede eller tilsluttede lydindgange.

Hvis GarageBand ikke fungerer

Få mere at vide om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan åbne GarageBand på din Mac, afspille eller optage i et projekt eller oplever andre problemer.

Din håndbog til GarageBand

Brugerhåndbøger til GarageBand

Få mere at vide om funktionerne, og opdag alt det, som GarageBand kan på Mac, iPad eller iPhone.

Brugerhåndbøger til Logic Remote

Få mere at vide om, hvordan du bruger appen Logic Remote til at betjene GarageBand på din Mac ved hjælp af din iPad eller iPhone.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Appen Support

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.