Support til Music

Abonner på Apple Music

Du kan lytte til millioner af sange og dykke ned i eksklusive playlister, liveradio, musikvideoer og meget mere på alle dine enheder.

Administrer dit abonnement

Du kan skifte til et andet abonnement, f.eks. et månedligt abonnement, årligt abonnement eller Studieabonnement.

Abonner som familie eller studerende

Familier på op til seks personer kan dele et Apple Music-abonnement. Og studerende kan få rabat, når de er tilmeldt en videregående uddannelse.

Udforsk Apple Music

Oplev tabsfri lyd

Tabsfri lyd bevarer alle aspekter af den originale lydfil. Læs mere om, hvordan du aktiverer tabsfri lyd, og hvilke enheder der understøttes.

Lyt med rumlig lyd

Rumlig lyd med Dolby Atmos giver dig en mere fordybende lytteoplevelse med lyd, der omringer dig.

Afspilning offline

Du kan downloade sange fra Apple Music til din enhed for at lytte til dem offline.

Se tidssynkroniserede sangtekster

Du skal blot trykke på knappen Sangtekster for at følge med i perfekt timede tekster, mens du lytter.

"Umbrella (feat. JAY Z)" skrevet af Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell, Shawn Carter.

Lyt på nettet og i apps

Brug Apple Music i en browser, og giv apps adgang til dit bibliotek.

Køb musik

Køb sange, album og meget mere fra iTunes Store.

Bland dine sange

Du kan slå Bland til eller fra manuelt, eller du kan bruge Siri.

Føj til Afspil næste

Du kan sætte musik i kø eller lade AutoPlay bestemme, hvad der skal afspilles næste gang.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.