Jos haluat lähettää nämä tiedot, ota JavaScript käyttöön selaimessa.
Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
15 tuuman MacBook Pro

15 tuuman MacBook Pron akun takaisinkutsuohjelma

Apple on saanut selville, että joissain vanhemman sukupolven 15-tuumaisissa MacBook Pro -koneissa laitteen akku saattaa ylikuumentua ja aiheuttaa tulipalovaaran. Koneet, joissa tätä ongelmaa esiintyy, myytiin pääasiassa syyskuun 2015 ja helmikuun 2017 välisenä aikana. Tuotteen kelpoisuus ohjelmaan määritetään tuotteen sarjanumeron perusteella.

Asiakkaiden turvallisuus on aina Applelle ensiarvoisen tärkeää, ja olemme vapaaehtoisesti päättäneet korvata vialliset akut maksutta.

Kelpoisuus

Tarkista ensin, millainen 15 tuuman MacBook Pro sinulla on. Valitse näytön vasemmassa yläkulmassa olevasta Omenavalikosta () Tietoja tästä Macista. Varmista, että laitteesi malli on MacBook Pro (Retina, 15 tuumaa, vuoden 2015 puoliväli). Jos sinulla on tällainen malli, tarkista antamalla tietokoneesi sarjanumero alla, onko se oikeutettu osallistumaan tähän ohjelmaan.

Jos MacBook Prosi on oikeutettu osallistumaan ohjelmaan, lopeta laitteen käyttö ja noudata alla olevia ohjeita, jotta akku voidaan vaihtaa.

Valid Input Invalid Input

Antamasi sarjanumero saattaa oikeuttaa tähän ohjelmaan osallistumisen. Valitse jokin alla olevista huoltovaihtoehdoista.

Antamasi sarjanumero ei oikeuta tähän ohjelmaan osallistumista. Syynä on jokin seuraavista:

• Antamasi sarjanumero ei kuulu laitteelle, jossa tätä ongelmaa ilmenee.
  • Tietojemme mukaan laitteesi on jo huollettu osana tätä ohjelmaa.

Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Anna sarjanumerosi.

Tämä ei ole kelvollinen Apple-tuotteen sarjanumero. Anna sarjanumero uudelleen vielä kerran. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Sarjanumeron tarkistaminen on helppoa. Lue ohjeet tarkistamiseen.

Huomautus: Tämä ohjelma ei koske muita MacBook Pro -malleja.

Vaihtoprosessi

Vaihdata akkusi Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä. MacBook Prosi tarkistetaan ennen huoltoa, jotta voidaan vahvistaa, että se on oikeutettu osallistumaan ohjelmaan. Huolto voi kestää 3–5 päivää.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Valmistele MacBook Prosi huoltoa varten varmuuskopioimalla tietosi.

Tämä ohjelma koskee ainoastaan akun vaihtamista. Ota yhteyttä Apple-tukeen ja keskustele neuvojan kanssa, jos haluat järjestää maksullisen huollon jonkin muun vian vuoksi.

Lisätietoja

Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka 15-tuumaisen MacBook Pron vakiotakuuta.

Tämä ohjelma ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi tai takuuoikeuksiisi.

Tiedot on julkaistu 4.9.2019.