Music-tuki

Tilaa Apple Music

Voit kuunnella miljoonia kappaleita ja nauttia ainutlaatuisista soittolistoista, suorista radiolähetyksistä, musiikkivideoista, ja monesta muusta kaikilla laitteillasi.

Tilauksen hallinta

Vaihda tilauksesi erityyppiseksi, esimerkiksi kuukausijäsenyydeksi, vuosijäsenyydeksi tai opiskelijajäsenyydeksi.

Tilaa perheenä tai opiskelijana

Jopa kuusihenkiset perheet voivat jakaa yhden Apple Music -tilauksen. Lisäksi opiskelijat voivat saada erityishinnoittelun, kun he ovat ilmoittautuneena toisen asteen tai korkea-asteen oppilaitokseen.

Tutustu Apple Musiciin

Koe häviötön ääni

Lossless-ääni säilyttää alkuperäisen äänitiedoston joka hetken. Katso, miten voit ottaa sen käyttöön ja mitkä laitteet tukevat sitä.

Tilaäänellä kuunteleminen

Dolby Atmosin tilaääni antaa sinulle ympäröivällä äänellään mukaansatempaavamman kuuntelukokemuksen.

Kuuntelu offline-tilassa

Voit ladata musiikkia Apple Musicista laitteeseesi ja kuunnella offline-tilassa.

Näe ajastetut sanoitukset

Napauta Sanat-painiketta, ja voit seurata kuunnellessasi täydellisesti ajoitettuja sanoituksia.

”Umbrella (mukana JAY Z)”, kirjoittaneet Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell ja Shawn Carter.

Kuuntele verkossa ja apeissa

Käytä Apple Musicia selaimessa, ja anna apeille lupa käyttää kirjastoasi.

Osta musiikkia

Osta kappaleita, albumeita ja paljon muuta iTunes Storesta.

Sekoita soittojärjestystä

Voit laittaa sekoituksen päälle tai pois käsin, tai käyttää Siriä.

Lisää seuraavaksi soitettavia

Voit laittaa musiikkia jonoon tai antaa automaattisen toiston päättää, mitä seuraavaksi soitetaan.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.