Apple-korjaus

Me autamme. Applen valtuuttamista näyttökorjauksista vastaavat ammattilaiset, jotka käyttävät aitoja Apple-osia. Vain Applen valtuuttamilla korjauksilla on Applen tuki. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippumatta saat tuotteesi takaisin toimivana ja täsmälleen sellaisena kuin sen pitääkin olla.

Lähetä tuote Applelle

Järjestämme tuotteesi toimituksen Applen korjauskeskukseen verkossa tai puhelimitse oman aikataulusi mukaan ilman erillistä ajanvarausta. Tämä palvelu on saatavilla useimmille Apple-tuotteille.

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike

Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden verkostossa on useita Apple-korjauspisteitä, joista löydät varmasti itsellesi sopivan.

Muut korjausvaihtoehdot

Itsenäiset huoltoliikkeet

Itsenäiset huoltoliikkeet käyttävät aitoja Apple-osia ja korjausresursseja. Itsenäiset huoltoliikkeet eivät tee Applen takuuseen tai AppleCare-sopimuksiin* sisältyviä korjauksia, mutta niillä saattaa olla omia korjaustakuita. Voit tarkistaa, onko huoltoliike itsenäinen huoltoliike vai Applen valtuuttama huoltoliike.

Omatoimikorjaus

Omatoimikorjaus on tarkoitettu henkilöille, joilla on elektronisten laitteiden korjaamiseen tarvittavat taidot ja kokemus. Jos olet kokenut elektronisten laitteiden korjaaja, omatoimikorjaus mahdollistaa sinulle aitojen Apple-osien, työkalujen ja korjausoppaiden saamisen, ja voit tehdä niiden avulla omia takuun ulkopuolisia* korjauksia. Saat lisätietoja vierailemalla omatoimikorjaussivulla.

*Apple ei takaa itsenäisten huoltoliikkeiden korjauksia, ellei lainsäädäntö toisin edellytä. Applen rajoitettu takuu ja AppleCare-sopimus eivät kata mitään laitteessasi mahdollisesti ilmeneviä vikoja, jotka johtuvat muun kuin Applen valtuuttaman huoltoliikkeen työstä.