Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
AirPods Pro

Ääniongelmia koskeva AirPods Pro -huolto-ohjelma

Apple on havainnut, että pienessä osassa AirPods Pro -kuulokkeita saattaa ilmetä ääniongelmia. Mahdollisesti vialliset laitteet on valmistettu ennen lokakuuta 2020.

Viallisissa AirPods Pro -kuulokkeissa saattaa ilmetä seuraavaa:

• Rätinää tai staattista kohinaa, jotka voimistuvat äänekkäissä ympäristöissä, urheiltaessa tai puhelimessa puhuttaessa.
  • Aktiivinen melunvaimennus ei toimi odotetulla tavalla: alataajuudet saattavat heikentyä tai taustahäly, kuten katu- tai lentokonemelu, saattaa voimistua.

Applen valtuuttama huoltoliike huoltaa vialliset AirPods Pro -kuulokkeet (vasemman, oikean tai molemmat) maksutta.

Huomautus: mitkään muut AirPods-mallit eivät kuulu tähän ohjelmaan

Huoltoprosessi

Valitse alta jokin vaihtoehdoista AirPods Pro -kuulokkeidesi huollattamiseksi. AirPods Pro -kuulokkeesi tarkistetaan ennen huoltoa, jotta voidaan vahvistaa, että ne ovat oikeutetut osallistumaan ohjelmaan. AirPods Pro -kuulokkeet (vasen, oikea tai molemmat), joissa ongelma vahvistetusti ilmenee, vaihdetaan. Ongelma ei vaikuta AirPods Pro -koteloon, jota ei vaihdeta.

Lisätietoja

Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka AirPods Pron vakiotakuuta. Tämä ohjelma ei vaikuta kuluttajansuojalain mukaisiin oikeuksiisi.

Ohjelma kattaa vialliset AirPods Pro -mallit kolmen vuoden ajan laitteen alkuperäisestä myyntipäivästä lukien.

Tiedot on julkaistu 1.10.2021