Jos haluat lähettää nämä tiedot, ota JavaScript käyttöön selaimessa.
Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen

Beats Pill XL -kaiuttimien takaisinkutsuohjelma – pyyntö

Anna yhteystietosi, jotta voit osallistua Beats Pill XL ‑kaiuttimen takaisinkutsuohjelmaan. Ota sitten yhteyttä Apple-tukeen, jotta hyvitysprosessi saadaan alkuun. Annamme sinulle ohjeet Beats Pill XL -kaiuttimen kierrättämiseen. Apple Store -luottovarat tai elektroninen maksu on saatavilla noin kolmen viikon kuluttua.

Nimi ja osoite
Anna etunimesi.
Anna sukunimesi.
Anna osoitteesi.
Anna kaupunki/paikkakunta.
Anna postinumero.
Yhteystiedot
Anna puhelinnumerosi. Tarkista puhelinnumerosi.
Anna sähköpostiosoitteesi. Tarkista sähköpostiosoitteesi.
Tuotetiedot
Anna sarjanumerosi.

Esimerkki: RAVE xx xxxx-xxxxxx.  Ohjeet Pill XL:n sarjanumeron etsimiseen.

Miten haluat vastaanottaa hyvityksen?
Valitse hyvitysvaihtoehto.

Jos sinulla on ongelmia tämän lomakkeen täyttämisessä, ota yhteyttä Appleen.

Jos valitset Apple Storen luoton, saat sen sähköpostitse. Voit käyttää saamasi luoton Apple Storessa tai Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä.

Jos valitset sähköisen maksun, se maksetaan suoraan pankkitilillesi.

Apple suhtautuu tietosuojaan erittäin vakavasti. Tämän takaisinkutsun yhteydessä antamiasi henkilökohtaisia tietoja käytetään vain pyyntösi toteuttamiseen ja ohjelman hallintaan. Jos haluat lisätietoja henkilökohtaisten tietojen keräämisestä ja käytöstä, tutustu Applen asiakkaiden tietosuojakäytäntöön.