Näyttöjen tuki

Aloittaminen

Studio Displayn käyttöönotto

Lue tietoja Studio Displaysta ja sen käyttämisestä Macin kanssa.

Näytön asetusten säätäminen

Muokkaa tarkkuutta, kirkkautta ja muita asetuksia Järjestelmäasetuksissa.

Näytön puhdistaminen

Lue tietoja näytön tavallisen tai nanopinnoitetun lasin puhdistamisesta vaurioiden välttämiseksi.

Referenssitilojen käyttäminen

Vaihda referenssitilojen välillä ja valitse suosikkitilasi valikossa näytettäväksi.

Resurssit

Studio Displayn käyttöopas

Lue lisää Studio Displayn ominaisuuksista ja siitä, miten voit aloittaa.

Pro Display XDR:n käyttöopas

Lue lisätietoja Pro Display XDR:n ominaisuuksista ja siitä, miten saat siitä kaiken irti.

Ei ongelmaa AppleCare+:n kanssa

Saat rajattoman määrän korjauksia vahingosta johtuvien vaurioiden tukitapauksille, nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.