Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
Mac-kannettavat

MacBookin, MacBook Airin ja MacBook Pron näppäimistön huolto-ohjelma

Apple on saanut selville, että pienessä osassa tiettyjen MacBook-, MacBook Air- ja MacBook Pro -mallien näppäimistöistä saattaa esiintyä seuraava vika tai seuraavia vikoja:

• Kirjaimet tai merkit toistuvat yllättäen.
  • Kirjaimia tai merkkejä ei näy.
  • Näppäimet tuntuvat tahmeilta tai eivät reagoi johdonmukaisesti.

Apple tai Applen valtuuttama huoltoliike huoltaa ehdot täyttävät MacBook-, MacBook Air- ja MacBook Pro -näppäimistöt maksutta. Huoltotapa määritetään, kun näppäimistö on tutkittu. Huolto saattaa tarkoittaa jonkin näppäimen, useiden näppäimien tai koko näppäimistön vaihtamista.

Ehdot täyttävät mallit

Voit tarkistaa tietokoneesi mallin ja sen, onko se oikeutettu osallistumaan tähän ohjelmaan, valitsemalla Omenavalikko () > Tietoja tästä mallista. Ohjelmaan osallistumiseen oikeutetut mallit on lueteltu alla.

• MacBook (Retina, 12-tuumainen, alkuvuosi 2015)
  • MacBook (Retina, 12-tuumainen, alkuvuosi 2016)
  • MacBook (Retina, 12-tuumainen, 2017)
  • MacBook Air (Retina, 13-tuumainen, 2018)
  • MacBook Air (Retina, 13-tuumainen, 2019)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2016, kaksi Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2017, kaksi Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2019, kaksi Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2016, neljä Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2017, neljä Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (15-tuumainen, 2016)
  • MacBook Pro (15-tuumainen, 2017)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2018, neljä Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (15-tuumainen, 2018)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2019, neljä Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Pro (15-tuumainen, 2019)

Huomautus: mitkään muut Mac-kannettavien mallit eivät ole osa tätä ohjelmaa.

Huoltoprosessi

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike, joka voi huoltaa näppäimistösi. MacBookissasi, MacBook Airissasi tai MacBook Prossasi tarkistetaan ennen huoltoa. Tässä yhteydessä tarkistamme sen kelpoisuuden ohjelmaan osallistumiseksi.

Huoltotapa määritetään, kun näppäimistö on tutkittu. Huolto saattaa tarkoittaa jonkin näppäimen, useiden näppäimien tai koko näppäimistön vaihtamista. Huollon kesto riippuu huoltotavasta ja varaosien saatavuudesta.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Valmistele laitteesi huoltoa varten varmuuskopioimalla tietosi.

Huomautus: Jos MacBookissasi, MacBook Airissasi tai MacBook Prossasi on vikoja tai vaurioita, jotka vaikeuttavat huoltoa, ne on korjattava ensin. Tästä saattaa joissain tapauksissa aiheutua kustannuksia.

Lisätietoja

Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka Mac-kannettavasi vakiotakuuta.

Jos Mac-kannettavassasi on mielestäsi tämä vika ja olet maksanut näppäimistön huollosta, voit ottaa yhteyttä Appleen ja pyytää hyvitystä.

Ohjelma kattaa vialliset MacBook-, MacBook Air- ja MacBook Pro -mallit neljän vuoden ajan laitteen alkuperäisestä myyntipäivästä lukien.

Tiedot on julkaistu 9.7.2019.