iMac-tuki

iMacin käyttöönotto

Käyttöönottoapuri auttaa sinua uuden Macisi käyttöönottamisen helpoissa vaiheissa.

Sisällön siirtäminen uuteen Maciin

Siirtymisapurin avulla voit kopioida dokumenttisi, appisi, käyttäjätilisi ja asetuksesi uuteen Maciin.

Toisen näytön liittäminen

Liitä ulkoinen näyttö iMaciin Thunderbolt / USB 4 -porttien avulla.

Muiden laitteiden liittäminen

Jos ulkoisen näyttösi, kovalevysi tai muun laitteesi kaapeli ei ole yhteensopiva iMacin Thunderbolt / USB 4 -portin kanssa, saatat tarvita sovittimen.

Langattomien laitteiden käyttöönotto

iMacin mukana toimitettu näppäimistö, hiiri ja ohjauslevy on jo liitetty laitepariksi. Jos sinun täytyy muodostaa niistä laitepari uudelleen tai ostit ne erikseen, noudata seuraavia ohjeita.

Opas iMacin käyttöön

iMacin perusteet

Lue lisätietoja iMacin ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

macOS-käyttöopas

Lue lisätietoja macOS:n ominaisuuksista ja siitä, miten saat kaiken irti Macistasi.

Tekniset tiedot

Tarkista iMac-mallisi tekniset tiedot.

Ei ongelmaa AppleCare+:n kanssa

Saat rajattoman määrän korjauksia vahingosta johtuvien vaurioiden tukitapauksille, nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.