Mac Studio -tuki

Aloittaminen

Macin määrittäminen

Käyttöönottoapuri auttaa sinua Macisi käyttöönottamisen helpoissa vaiheissa.

Sisällön siirtäminen uuteen Maciin

Siirtymisapurin avulla voit kopioida dokumenttisi, appisi, käyttäjätilisi ja asetuksesi uuteen Maciin.

Tee enemmän Mac Studiolla

Useiden näyttöjen liittäminen

Voit liittää jopa kahdeksan ulkoista näyttöä, joiden tarkkuus on enintään 8K, Mac-mallista ja virkistystaajuudesta riippuen.

Lisävarusteiden määrittäminen

Katso ohjeet Magic Keyboardin, Magic Mousen ja Magic Trackpadin liittämiseen.

Porttien tunnistaminen

Katso ohjeet laitteiden ja lisävarusteiden liittämiseen Thunderbolt 4- ja USB 3 -portteihin ja muihin etu- ja takaosan portteihin.

Resources

Mac Studion perusteet

Lue lisätietoja Mac Studion ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

Tekniset tiedot

Tarkista oman Mac Studiosi kaikki tekniset tiedot.

macOS-käyttöopas

Lue lisätietoja macOS:n ominaisuuksista ja siitä, miten saat kaiken irti Macistasi.

Ei ongelmaa AppleCare+:n kanssa

Saat rajattoman määrän korjauksia vahingosta johtuvien vaurioiden tukitapauksille, nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Apple-yhteisöt

Se tarjoaa vastauksia ja mahdollisuuden kysyä kysymyksiä sekä yhteyden muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.